opc_loader

          

Frozen Wandlamp

Disney

Zet deze Frozen-lamp van Philips en Disney aan en de favoriete Frozen-prinses van uw kind komen in actie. De lamp verlicht op een leuke manier wanden en plafonds, en het sterke, afgeronde ontwerp is veilig voor nieuwsgierige kleine handjes.

Ontworpen voor de kinderkamer

Ideaal voor algemene verlichting

Deze lamp van Philips en Disney is het stralende middelpunt van de slaapkamer van uw kind. De lamp creëert de perfecte lichtinstelling voor de dagelijkse bezigheden van uw kind.

Voor kinderen

Deze lamp van Philips en Disney voor de slaapkamer van uw kind creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Een plek waar uw kind kan studeren, spelen en slapen in gezelschap van de favoriete Disney-figuur. Deze lamp is ontworpen voor de veiligheid van uw kind.

24,95
Verzendmethode
Post NL/DHL (1 - 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 - 2 dagen
Beschrijving

XHose is de eerste groeiende tuinslang!

Vergeet slepen en sjouwen met een zware tuinslang.

Met de nieuwe XHose hoeft u voortaan nooit meer te slepen met onhandige, zware tuinslangen. U draait simpelweg de kraan open en de XHose zal vervolgens tot drie keer zijn originele lengte groeien. Draai de kraan weer uit en de XHose krimpt automatisch tot een zeer klein formaat, zodat de slang weer gemakkelijk op te bergen is.

De 22-meter XHose weegt ongeveer 750 gram – en is dus zeer lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren. Bovendien heeft de zeer duurzame XHose een gepatenteerd ontwerp, dat knikken onmogelijk maakt.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Beoordelingen (0)
Frozen Wandlamp heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
24,95